Jakten på Sjørøverskatten

Molde Sentrum inviterer alle barn til en spennende skattejakt i byen!

I Porto Tortuga stunder det mot bryllup, men både guvernørens blivende brud og hennes store medgift er bortrøvet av den fryktede sjørøverkapteinen Eagle Jack og hans besetning ombord på piratskipet "Den Sorte Jomfru". Guvernøren sørger over sin brud og hennes skattekister, og utlover en stor belønning til den som kan befri Lady Olivia og finne skatten. Det er tid for å begi seg ut på skattejakt!

Om skattejakten:

Hele skattejakten gjennomføres på mobilen. Her finner man kartet, og når man kommer til hver posisjon får man - på mobilen - en oppgave å løse. Oppgavene må løses for at man skal kunne ta seg videre. For å gjennomføre skattejakten behøver man en smarttelefon eller nettbrett med internettoppkobling og stedstjenester pr lag.

Vanskelighetsgrad:
Oppgavene som skal løses har litt varierende vanskelighetsgrad. Man må kunne lese og regne for å løse dem, men yngre barn vil greie spillet med hjelp av voksne. Oppgavene har svaralternativ slik at man alltid kan komme videre ved å gjette, men man får bare poeng om man svarer rett første gang.

Grunnet Covid-19, blir det forhåndspåmelding. Send en innbokspåmelding til Molde sentrum.

Oppmøte på Torget kl 12.00

Ta på deg piratlua og bli med på jakten :)