Vi søker sentrumskoordinator

Molde_Sentrum_-_Vi_soeker_sentrumskoordinator_2019_hjemmeside.jpg

Med behov for økt aktivitet i sentrum, i forbindelse med det nye Torget og den nye Sjøfronten, søker vi nå etter en sentrumskoordinator i 100% stilling. 

Vil du være med å videreutvikle et av Norges vakreste sentrumsområder? Da er dette jobben for deg. Stillingen som sentrumskoordinator gir store muligheter for den som er kreativ, handlekraftig og har god gjennomføringsevne. Din arbeidsgiver er Molde Sentrum AS. Dette er en organisasjon med en ansatt som representerer over 100 handel, service- og tjenesteytende bedrifter og gårdeiere. Vi har store ambisjoner og i løpet av 2019/20 får Molde nytt torg og ny sjøfront som byr på mange muligheter. 

Ditt hovedfokus vil være å skape nye aktiviteter som bidrar til å fylle sentrum med besøkende. Det skal tilrettelegges for at det skal være enkelt for frivillige lag, organisasjoner og næringsliv å skape aktiviteter i sentrum. Vi søker etter en sentrumskoordinator som er kreativ, initiativrik, selvgående, god på planlegging og gjennomføring, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, interesse og teft for sosiale medier og gjerne grafisk kompetanse. Du må være en som ser løsninger der andre ser utfordringer!

Molde Sentrums formål er at sentrum skal bevares som et bebodd, levende og funksjonelt bysentrum der handel, tjenesteyting, kultur og det sosiale er viktige ingredienser. Vi jobber for at den som bor, besøker eller jobber i Molde Sentrum skal ha et best mulig tilbud. 

Vi tilbyr engasjement ut år 2021. Noe kveld- og helgejobbing må påregnes. 

Søknadsfrist 31.mai. 

Henvendelser om stillingen rettes til Kristin Hammarbäch.
Tlf. 958 13 208
E-post: post@moldesentrum.no