Personal Shopper

I uke 51 kan du få profesjonell hjelp til oppgradering av stilen din!

Stylist og makeup-artist Isabella Mork kan trender og detaljer, og hjelper deg med å finne klær som passer deg og din stil.

Isabella er opprinnelig fra Molde, men holder til i Oslo hvor hun på fulltid jobber som stylist og sminkør. På listen over kjendiser hun har stylet finner du Kanye West, Ane Brun, Tove Lo og Linnea Myhre. I år ble hun Amandanominert for beste kostyme for filmen "Alle utlendinger har lukka gardiner".

Hun tilbyr også sminkekurs hvor du lærer deg å legge en perfekt fest- eller dagsminke på deg selv, etter veiledning og praktisk utøvelse.

Å få hjelp av en personal shopper handler ikke bare om å kjøpe mer. Isabella vil hjelpe deg å finne din personlige stil ved å lære deg hvilke klær du kler, og hvordan du kan sette sammen antrekk av det man har fra før og det nye man kjøper.

Isabella låner antrekk hun tenker passer til deg fra butikkene i Molde sentrum, og tar de med til showrommet vi har på Torget 2. Der vil du kunne prøve klærne i rolige omgivelser og ved hjelp av Isabella plukke ut det du vil ha.


Priser:

Personal Shopper

Kr. 700,- + mva. for vurdering, veiledning og konkrete forslag

Sminkekurs

Kr. 500,- + mva.


Bestilling:

For bestilling eller spørsmål, send en mail til stylistisabella@gmail.com.

Ønsker du mer informasjon om konseptet ring Stine i Molde sentrum på 47257233.

Smitteverntiltak:
Isabella vil bruke munnbind og under sminkekonsultasjonen vil hun kun veilede, ikke ta på deg. Lokalet blir vasket mellom hver kunde.